Kuinka ostan zalandosta

November 11, 2012 by neeamikkolakin   comments (0)

zalando, Zalando kokemuksia, Zalando alennuskoodi, Zalandosta tilaaminen, Zalando Suomessa, Uusi kauppa zalando, Zalando suomeen, Zalando alennukset

Ostokynnys onkin välillä liiankin matala, kun palautukset on ilmaiset...

Saksalainen kenkien ja muotivaatteiden verkkokauppa Zalando saapuu Suomeen toukokuussa. Zalando aloitti toimintansa Saksan markkinoilla vuonna 2009. Sillä on toimintaa Saksan myös Itävallassa, Ranskassa, Sveitsissä, Italiassa, Alankomaissa ja Isossa-Britanniassa.

Suomen myös Zalando suuntaa keväällä Ruotsin, Tanskan sekä Norjan markkinoille. Zalando aikoo laajentaa sadantuhannen tuotteen ja 1 300 merkin tuotevalikoimaansa ja säilyttää ilmaisen tilaustoimituksen ja –palautuksen palveluina myös Skandinavian markkinoilla.

Viime vuosien kamalan menestyksemme kuluttua ollaan voimakkaita tästä, että voimme valloittaa Skandinavian markkinat samalla nopeudella kuin jota liikevaihtomme tulokset muissakin maissa on todistaneet, Zalandon perustaja sekä toimitusjohtaja Robert Gentz kaavailee.

Zalando onkin erinomaiseen asiakaspalveluun erikoistunut kenkien, muodin sekä asusteiden verkkokauppa naisille, miehille ja lapsille. Valikoimamme kattaa yli 1000 tunnettua sekä monia yksinomaan Zalandolla myynnissä olevaa merkkiä. Olipa kyseessä silloinkaan perinteistä tyyliä edustavat mallit kuin Benetton, Filippa K, Ted Baker sekä Gant taikka streetwear-merkit kuin Converse ja Vagabond, Zalandolta löydät kaiken!

Zalando tuli Suomeen syksyllä 2012 ja on herättänyt useita tunteita kuluttajien keskuudessa. Erityisesti TV:ssä pyörivät Zalandon tv-mainos (alla) onkin noussut puheenaiheeksi. Siinä nuori mies menee naisten vaatehuoneeseen ja on kauhuissaan nettiin tulleesta Zalandosta. Youtubesta löytyy samasta mainosvideosta myös toisten maiden versiot.

Myös Zalandon alennuskoodit ovatkin lohko Zalandon markkinointia. Eri alennuskoodisivustot on saaneet uniikin alennuskoodin omille sivuilleen. Monia merkkejä myöskin huomaan tarkkailevani, vaikken koskaan ostaisikaan tällaisilta mitään. Zalandon sivuilta löytyykin merkittävästi mulle enemmän vai vähemmän tuttuja sekä mieleisiä merkkejä, kuten esim. Vagabond (jee!), Vila, Vero Moda, Filippa K (tupla-jee!), Religion, Marc O´Polo, DKNY, DAY Birker et Mikkelsen, ODM, Casall (tripla-jee!) sekä Fjällräven, sekä se on siis vasta pienen pieni raapaisu sieltä jäävuoren huipulta.

Merkkejä on oikeasti aivan mielettömästi, sivujen mukaisesti 1300, sekä itsellekin tuli jo suoranainen runsaudenpula sillä selatessa. Kokosin pää pyörällä alla olevaan kollaasiin muutamia silmääni miellyttäneitä bongauksia vaate- ja asustepuolelta juurikin noilta edellämainituilta merkeiltä.

Toki myös miehille on Zalandossa runsain mitoin valikoimaa, elikkä tsek tsek! Itse päädyn ehkä selailemaan lähipäivinä ihan erityisesti tuota reippailupuolta, kuulemma tarvitsen vakavasti hikiurheiluun kivan talvitakin, sekä naulakossa roikkuu pelkkää villakangasta. Paljasjalkatöpsyköillekin pitää löytää sopiva pakkasvaihtoehto, mutta en vaan onnistunut onkimaan netin syövereistä varvassukkia.

Zalando Suomessa, Zalando suomeen, Zalando alennukset