Pages home > Makita BL1430 14,4v 3.0Ah

Makita BL1430 14,4v 3.0Ah

Bent u op zoek naar een krachtige Makita accu ter vervanging van uw oude accu? Onze Makita replacement accu’s zijn direct uit voorraad leverbaar tegen zeer scherpe prijzen. Vandaag voor 16:00u besteld is morgen in huis!- Makita BL1440: Makita BL1440 14,4v 4,0Ah Li-ion

Wilt u een accu met 33% meer capaciteit? Neem de Makita BL1440!

Wilt u een accu met 66% meer capaciteit? Neem de Makita BL1450!

Wilt u een accu met 100% meer capaciteit? Neem de Makita BL1460!

 

Deze accu is een vervanger voor de volgende modellen:

BL1430 BL1415 BL1415A BL1430A

 

Beschrijving van de accu Makita BL1430 14.4v 3.0Ah:

    Compatible accu voor diverse Makita apparaten.
    Cellen afkomstig van Samsung / LG
    Uit voorraad leverbaar
    6 maanden garantie!

 

Specificaties van de accu Makita BL1430 14.4v 3.0Ah:

    Capaciteit: 3000 mAh / 3.000 mAh / 3 Ah
    Spanning : 14.4 V / 14.4V
    Cellen zijn van hoge kwaliteit (LG / Samsung)

 

‘Goed gereedschap is het halve werk’

Om goed en veilig te werken wilt u kunnen rekenen op het beste gereedschap. Goed gereedschap is tenslotte het halve werk.

Bij Accu-Machine.nl begrijpen we hoe belangrijk dat is en daarom bieden wij tegen concurrerende prijzen betaalbare, professionele en veilige accu’s voor uw accuboormachine en ander hoogwaardig draagbaar elektrisch gereedschap.

 

Wat is een BL1430 14.4v 3.0Ah replacement accu?

De levensduur van een accu is altijd korter dan de levensduur van uw elektrisch gereedschap.  Het aanschaffen van een nieuwe accu is natuurlijk veel voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw apparaat, toch schrikt men vaak van de prijzen die voor originele accu’s gevraagd worden.

Universele accu’s ook wel replacement accu’s genoemd zijn van gelijke kwaliteit en bieden daarmee een betrouwbaar, veilig en voordelig alternatief!

Wilt u meer informatie over de cellen die wij gebruiken? Kijk op de site van Samsung!

Hoge kwaliteit accu cellen

Accu-Machine.nl is de boormachine accu specialist. Wij zijn er om uw klus te klaren en daarom bieden wij een uitgebreide collectie aan accu’s met cellen van hoge kwaliteit voor s ‘werelds best verkochte merken; Bosch, Black & Decker, Makita, Hitachi, DeWalt, Metabo, Festool, Milwaukee en Panasonic.

Onze accu’s zijn direct uit voorraad leverbaar,  op werkdagen voor 16:00u besteld betekent morgen in huis. U heeft 6 maanden fabrieksgarantie op al onze accu’s!

 

Waarom kiezen klanten voor Accu-Machine.nl

Accu-Machine.nl is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige replacement accu’s. Op onze website vind u een uitgebreid assortiment aan accu’s voor uw draagbaar elektrisch gereedschap.

 

Webwinkel Keur keurmerk, een veilig gevoel

Accu-Machine.nl beschikt over het keurmerk van Webwinkel Keur. De bij Webwinkel Keur aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. Met dit keurmerk worden wij eerlijk en transparant beoordeeld door onze klanten en Stichting Webwinkelkeur zelf, dubbele zekerheid dus!

 

Klanten waarderen onze webwinkel als goed! Neem een kijkje tussen de ervaringen!

Mocht u twijfelen aan welke accu u nu heeft? Stel op vast op de Makita site!

Last updated 1261 days ago by MakitaBL1430