Pages home > laga iphone göteborg hos sveriges största iPhone reparatör. Snabbt och billigt

laga iphone göteborg hos sveriges största iPhone reparatör. Snabbt och billigt

Laga iphone göteborg
Laga iPhone reparation i Göteborg snabbt och billigt redan idag
Hos laga iphone kan du reparera iPhone billigt i Göteborg. Alla mobiltelefoner, Samsung Galaxy, huawei, iPhone 6s och iPad air och Sony Xperia, medan du väntar eller shoppar på stan. Om du önskar så kan du ta en fika eller varför inte använda vår gratis trådlöst internet medan vi laga iphone i Göteborg billigt! Ibland är olyckan framme och glas
Vi finns mitt i Arkaden Göteborg, till oss finns det bra förbindelser med kollektivtrafik , det finns busshållplatser precis utanför oss.

reparera iphone göteborg
På www.fixmyphone.se kan du laga din iPhone 7 4s 5 5s 6s och 6 billigt och snabbt. Vi utför alla iPhone reparation på den kortaste möjliga tiden. Du kan vanligen laga eller reparera din mobiltelefon inom 30 minuter, du behöver inte längre vara utan din iPhone , iPad eller iPod mer än nödvändigt. Ibland kan vi till och med reparera din skada mobil under en 30 minuter , beroende på vad som behöver lagas. Du kan antingen besöka oss eller skicka in din telefon med post. Du får alltid ett fast pris före påbörjande av lagning och reparation. Byta iPhone glas eller skärm display är vår absolut vanligaste åtgärd.

Ibland är olyckan framme och glaset som täcker Iphone-skärmen går sönder. 99mac reder ut vad du bör ta dig till och vad det kan kosta att laga.
Glaset som skyddar skärmen på Iphone tål mycket, men inte vad som helst. Om enheten ramlar ner på backen kan den spricka. Med lite tur spricker den lite och telefonen går ändå att använda, men med en rejäl portion otur spricker glaset i tusentals bitar och skärmen blir oanvändbar. jag tappade min telefon i backen, displayen har tusen sprickor och det verkar som att lcdn är trasig, ser skärmen men touchen fungerar inte, så kan inte knappa in min sim pinkod.

undrar om det är möjligt att rädda innehållet utan att byta lcd/display? finns det något program så jag kan koppla upp den till min macbook utan att kunna använda touchen? Behöver din iPhone 6 byta glas och skärm?

Denna service är för dig som har en spräckt, sprucken eller trasigt glas eller skärm på din iPhone 6 som behöver lagas.

Last updated 828 days ago by lagaiphonegoteborg