Pages home > Laga iPhone Göteborg utan att boka tid

Laga iPhone Göteborg utan att boka tid

Nya iPhone 6s: The Number 1 Choice
Laga iPhone 6 Göteborg
Ända sedan den nya iPhone 6s har släppts, det är det första valet för många företagare runt om i världen. Anledningen är enkel. iPhone 6s ger dig allt du behöver för att uppfinna sätt att driva ditt företag. Dess makalösa funktioner hålla dig produktiv när som helst, var som helst. Det stora antalet företag som använder iPhone 6s är på grund av en del spännande funktioner den har med en killer kombination av snabb prestanda, fast säkerhet och produktivitetshöjande programvara. En annan mycket viktig anledning av iPhone 6s säljer som hotcakes är en tryckkänslig skärm som öppnar upp genuint användbar ny funktionalitet. Du kommer inte hitta denna funktion i någon annan smartphone på marknaden. Låt oss se hur dessa funktioner har bidragit för att öka produktiviteten av affärsmän runt om i världen.

1. DESIGN

Den nya iPhone tydligen inte ser mycket annorlunda från den tidigare modellen, men det är faktiskt blivit starkare under tiden. I iPhone 6s, är mer hållbara Aluminium används för baksidan av enheten och frontpanelen är gjord av en starkare glasruta. Så, om du tappar telefonen av misstag finns det färre chanser att telefonen kommer att bryta och det är en stor perk om du är beroende av din smartphone för arbete.

2. DISPLAY

Ledande affärsmän eller äldre personer har uppskattar relativt rymlig dimensioner på skärmen som är till hjälp för att ge gott om utrymme för att visa viktig e-post och redigera officiella dokument. Den har 4,7-tums skärm med en skarp text och levande färger. En annan anmärkningsvärd egenskap hos iPhone 6s är att det är riktigt ljusa med 452 nits ljusstyrka, medan den genomsnittliga ljusstyrkan på andra goda smartphones är 430 nits. En sådan ljusstark skärm är lättare att se utomhus eller i direkt solljus.

3. 3D TOUCH

Affärsmän älskar 3D touch-funktionen av iPhone 6s eftersom det tillåter användaren att göra olika saker med ett gäng nya gester (tryckkänsliga gester) beroende på sammanhanget. Denna funktion sparar tid och ansträngning och gör iPhone mycket sofistikerade. Till exempel, om du vill kontrollera din e-post trycker du programmet E-post en gång och öppna inkorgen. Sedan trycka ned hårt på ett e-postmeddelande i inkorgen kan du förhandsgranska det. Du kan också glida åt höger för att papperskorgen det, att glida åt vänster markera den som läst eller dra upp för att svara.
Laga iPhone Stockholm
4. PRESTANDA

Apples A9 nya processorn har gjort iPhone 6s, en av de snabbast smart telefon i världen. Denna processor av den nya iPhone överträffar alla rivaler, däribland Samsung Galaxy S6. När iPhone 6s Speed ​​testades för att öppna en 1,6 GB PDF-fil, det tog bara 82 millisekunder, medan Galaxy S6, i jämförelse, tog 127 millisekunder.

5. PROGRAMVARA

Den nya iPhone 6s har iOS 9, en ny iteration av Apples mobila operativsystem, som erbjuder gott om funktioner som hjälper dig att bli mer produktiva. Siri har Apples virtuell assistent också uppdaterats och nu denna app fungerar bättre än tidigare. Det är inte bara kan förstå kommandon, men också mer proaktiv vid varningar och påminnelser. Oavsett om det är din tid eller ett viktigt affärsmöte, är Siri där för att påminna dig. Det kommer också att hjälpa dig att uppskatta restid baserat på trafikförhållanden så att du ställer ut för ett möte vid rätt tidpunkt. Tangentbordet är också förbättras. Det håller register över dina ofta använda funktioner som kopiera, klistra in och gör din tillgång lätt för dem till nästa gång.

6. TOUCH ID

Apple Touch ID fingeravtryckssensor är mycket användbar för affärsmän. De behöver inte sätta lösenord varje gång för att slå på sina telefoner. Skannern identifierar fingeravtryck av ägaren och låser telefonen direkt. Det skulle inte fungera om det inte identifiera ägaren, därmed hålla personliga och företagsinformation säker. Sensorn är belägen i hem-knappen.

7. Videokonferens

Videokonferens är ett medium för att hålla dig uppdaterad och i samband med långväga kunder och kollegor. Det är mycket viktigt för online-möten med utländska kunder. Dess fronten mot kameran är på 5 megapixel, som fångar tydliga bilder med rikare, mer exakta färger, särskilt i svagt ljus situationer som på ett kontor.

Last updated 817 days ago by lagaiphone6o