Pages home > A Tribute to automobilske klima uređaja

A Tribute to automobilske klima uređaja

When you are residing in regions seen as long summers like I am, it is likely you would determine what compelled everyone to pay some tribute to my Car Air-Conditioner. I cannot imagine driving everyday to office in this humid and hot weather without my trusted Car-AC. I am certain there are thousands of people out there who believe me when I say that a Motor vehicle Air-Conditioner is not an accessory, it is a necessity. In popular climates, an air conditioner could make your drive a pleasurable experience even if you are not driving a luxury car.

klime i rashlada pogorica crna goraIt is imperative that you are comfortable while traveling and any sort of concerns on this factor can be distracting. Sa AC mogli biste završiti sigurni da ste upravo neće se žaliti o vremenu. To će vjerojatno definitivno dozvoliti da se koncentrirate na vožnju i uživam u tome previše. Stranica hr Hajde da razgovaramo o tome kako će se vozilo AC rade i oni možemo učiniti za njeno održavanje.
automobil klima uređaj je odgovoran za hlađenje i odvlaživanje zatvorenog automobila kabini. Funkcionira na jednostavan način da bi privukli topline u kabini za van.

to može tako putem izvođenja snage od motora motornih vozila na posao njegovih najvažnijih sastojaka i zapravo. e. kompresora, kondenzatora, kao i isparivača. U stvari, to je kompresor koji je povezan na jedinicu motor automobila i pruža za pumpu na činjenicu da cirkuliše rashladna u KLIMA sistemom.
Rashladni plin kreće u zatvorena kola u kondenzatoru (nalazi se izvan kabini) na isparivača (koji se nalazi u kabini). Pritisak od strane kompresora pokreće rashladnog plina kroz cijeli operativni sistem. Iz tog dobrog razloga, kompresor se zove srce na svježem zraku uređaj Gree klime Podgorici sistema.
Struktura teče slično ovome; rashladnog plina se obično komprimirane kroz kompresor i ponudio za kondenzator. Plina može ovdje kondenzuje na strašan je i povećanje ima gustoću. Ohlađena rashladnog prolazi na kosu prijemnik Odjeća (ulogu u sistemu koji dobiva osloboditi od bilo kakve formacije vode u plin). Hladni rashladnog zatim prelazi na isparivača.
Rashladni teče u uskom cijevi dizajn ispariva na nekim temperaturi od 0 nivoa Celzijusa. Obožavatelj nalazi vreba iza zamrzavanja isparivača Coil duva Fresha IR u brvnari kroz vremenski otvore unutar dashboard za opskrbu neposredne hlađenje. Tu je i proces odvlaživanje koji se odvija kada se zagrije zrak unutar brvnara dođe u kontakt sa hladnim vanjski dio isparivača. Sve nečistoće i prašine krhotine u kabini-zrak štap do isparivača i osigurati prošli zajedno sa formiranjem vlage unutar površine isparivača.
rashladnog da bude grije ovaj proces prolazi ponovo na kondenzator i dobiva opet rashlađeno. Ova vrsta kontinuiranog ciklusa opskrbljuje efekat hlađenja od vašeg automobila kad god prebacite na Vašem vozilu klima uređaj. Iako radi AC znači veću potrošnju goriva, jer se napaja motorna vozila motor, ali vjerujte mi, to je zaista samo isplati ponekad. Uvijek sam savjetovati pojedince, da razborito korištenje njihovog automobila AC da izbegnu plače za energiju.

Last updated 283 days ago by Alfonzo